torstai 5. maaliskuuta 2015

Navy Blue

Kävimme miehen kanssa tuossa taannoin häämesuilla ja sieltä mies bongasi idean, että tummansininen puku ei olisikaan huonompi vaihtoehto hääpuvuksi. Hänellä on jo musta puku, joten voisi olla fiksuakin hankkia toisen värinen puku. Lisäksi minulle mustasta puvusta tulee nykyään erittäin vahva hautajais assosiaatio, minkä vuoksi nostan kyllä peukut pystyyn siniselle puvulle. Sininen on itseasiassa tämän morsiammen lempi väri. ;)



Harmaa pukukin voisi olla vaihtoehto, kunhan ei ole liian vaalea. Se ei sovi miehen ihon sävyyn yhtään. Tästä tumman sinisestä innostuneena katselinkin pinterestistä sinisiä pukuja ja kyllä, se näyttää hyvältä! Olemma kuitenkin sopineet, että emme puutu toistemme pukeutumiseen hääpäivänä millään tavalla, joten voin toki yrittää kannustaa miestä valitsemaan sinisen puvun, mutta jos hän päätyy johonkin muuhun ratkaisuun, niin antaa mennä. 


Se on kuitenkin varmaa, että päälle tulee puku, sillä mies ei tykkää muista vaihtoehdoista tipan tippaa. Minä haluan, että mieheni kokee olonsa häissämme mukavaksi. Mies on myös tarkka arjessakin siitä, mitä pukee päälleen, joten en edes kuvittele, että olisin painostamassa häntä pukeutumaan mihinkään. Toki ymmärrän, että jos sulho on sellainen, jota ei pukeutuminen voisi vähempää kiinnostaa, niin morsian voi olla siinä tukemassa päätökseen. Mutta meillä sulho pistää juuri sellaisen puvun päälleen kuin itselleen haluaa valita. Ja en ehkä malttaisi odottaa, koska mielestäni puoliskoni näyttää erittäin hyvältä puku päällä!

2 kommenttia:

  1. Hei mistä löysitte sinisen puvun joka on ensimmäisessä kuvassa? Kun ei meinaa mistään löytyä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuva on ihan pinterestistä napattu, linkki on kuvan alla :)

      Poista